Skip to main content

Associat a l'àrea de Dret Processal, disposo d'experiència en la defensa de procediments judicials i arbitrals en matèria de dret civil i mercantil.

Compto amb 10 anys d'experiència en el sector de la distribució i franquícia, havent intervingut en l'assessorament de diferents xarxes de franquícia (McDonald 's, Grup Lizarran, Caprabo, Nostrum), tant en la seva implantació nacional com internacional i en diferents aspectes de contractació i tramitació de procediments judicials.

Proporciono assessorament jurídic per al disseny de xarxes de distribució i franquícia, per a la protecció de la marca i el Know How del franquiciador, tramitació, elaboració, revisió i actualització de la documentació precontractual de franquícia, elaboració, revisió i actualització de la documentació contractual de franquícia, Màster franquícia i aliances d'empreses, auditoria jurídica en l'elaboració dels manuals operatius, i en la seva adaptació, reclamacions d'incompliments en franquícia, defensa jurídica davant accions de vulneració de drets de la franquícia i assistència lletrada en els procediments judicials.

A més a més, també m'encarrego de la redacció i negociació de tot tipus de contractes, tant en l'àmbit civil com mercantil.

Alhora, dins de l'àrea processal tinc un ampli coneixement de productes financers com participacions preferents, obligacions subordinades, bons estructurats o swaps adquirits per grans patrimonis i tot tipus d'empreses.
 

Descargar perfil

Descargar ahora